Duurzame mobiliteit-rally gemeenten Bernheze, Boekel, Boxmeer, Cuijk, Grave, Landerd, Maasdonk, Mill en Sint Hubert, Oss, Sint-Oedenrode, Sint Anthonis, Uden en Veghel

Op vrijdagochtend 6 juni gaan de wethouders van de gemeenten Bernheze, Boekel, Boxmeer, Cuijk, Grave, Landerd, Maasdonk, Mill en Sint Hubert, Oss, Sint-Oedenrode, Sint Anthonis, Uden en Veghel een rally rijden. Ze rijden in verschillende soorten duurzame voertuigen langs duurzame mobiliteitsparels in het gebied in Noordoost-Brabant. Een blik in de toekomst van onze mooie regio die kan inspireren om iedere gemeente de komende collegeperiode nog groener te maken. Daarnaast is het een uitstekende gelegenheid om nieuwe collega’s in een informele setting te ontmoeten.

Bron: Gemeente Grave